Vila Tip 2

4 camere P+1 | 345mp.

Va oferim spre vanzare o vila moderna cu 4 camere, regim de inaltime P+1,situata langa Parcul din Corbeanca, pe strada Dispensarului,vecini cu 10hectare de padure.

Aceasta face parte dintr-un complex rezidenţial privat cu 12 imobile (contorizate individual la apa,gaz,curent),bransat la utilitati ,bariera la intrare, drum privat asfaltat si iluminat.

Terenul aferent propritatii oferite spre vanzare este de 345mp.

PARTER

Pe zona de parter va exista o camera pe care, dupa preferinte, o veti putea amenaja ca dormitor sau spatiu de birou.

Bucataria este open space, cu zona de living si dining ( zona va fi placata cu pardoseli din parchet şi gresie marazzi).

Iar spatiul de peste 40 de mp permite o delimitare eleganta a zonelor. Tot pe zona de parter avem un grup sanitar, iar din zona de dining/living exista o iesire catre terasa exterioara de aprox 30 mp , amenajata cu gresie.

ETAJ

La Etaj Se Gasesc Cele 3 Dormitoare, Dintre Care Unul Master, Ce Este Deservit De Un Dressing.

Suprafata utila totala a imobilului este de aproximativ 185 mp cu tot cu terasa exterioara si balcon.

Spatiile interioare vor fi ample si foarte luminoase, fara sa se neglijeze confortul termic.

S-au ales Geamuri Salamander BluEvolution 92 cu 6 camere, Tripan 5.2mm, care la exterior este tratata cu o pelicula de reflexie UV si argon intre foile de sticla.

Peretii exteriori sunt realizati din caramida eficienta termic si Izolatie ext 10 cm( parter) 15 cm (Etaj).

Toate camerele sunt livrate cu aer conditionat Dakin Perfera( 4unitati interioare si o singura unitate exterioara Daikin), toate fiind controlabile din telefon. Casa este dotata cu centrala termica proprie De Dietrich /Ariston cu boiler incorporat.

Incalzirea este realizata prin pardoseala, iar la fiecare etaj va fi instalat cate un termostat.

FINISAJE

Cand vine vorba de finisaje, avem dotari precum pardoseli din parchet de lemn triplu-stratificat in culori calde. Placi ceramice marazzi , in zonele expuse la umiditate din bai, bucatatrie, camera tehnica şi terasa.

Finisaje pemium, incalzire in pardoseala cu termostat pe fiecare etaj, tâmplărie geam Salamander blue evolution, sticla tripan, tabla retro panel Bilka, obiecte sanitare Grohe, scara interioara placate cu lemn masiv, balustrada de sticla interior pt scara si exterior pentru balcon, placi ceramice Marrazi in bai, are conditionat Daikin (o unitate exterioara cu 4 aparate)